ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ Изложба на галии КОЛОРИТНИ МАКЕДОНСКИ НОСИИ СТАР МАКЕДОНСКИ НАКИТ МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ВЕЗОВИ Сребрена филигранска нишка

ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ

 

ГАЛЕРИЈА НА ИКОНИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА

 

ikona1.jpg (40679 bytes)      ikona2.jpg (31766 bytes)

ikona4.jpg (45160 bytes)      ikona6.jpg (38439 bytes)

 

ikona9.jpg (78860 bytes)      ikona3.jpg (43376 bytes)

ikona5.jpg (65107 bytes)

 

  ikona7.jpg (40946 bytes)      ikona8.jpg (33082 bytes)