Соопштенија

Промоција на поетскaта збирка „НЕКАДЕ ПОМЕЃУ” на Искра Пенева

08.11.2016 година

Почитувани,

Агенцијата за иселеништво (Скопје, Македонија)
Друштвото на писателите на Македонија (Скопје, Македонија)
НИУ „Македонски информативен и издавачки центар” (Панчево, Србија)
******************************************************************************
Ве покануваат на промоцијата на поетскaта збирка

„НЕКАДЕ ПОМЕЃУ” на Искра Пенева (Белград, Србија)
добитничка на наградата „Стојан Христов”
на Струшките вечери на поезијата 2016 г.

За книгата ќе зборуваат :
Виктор Б. Шеќеровски, издавач
проф д-р Христо Петрески
Александра Велинова, водителка

Промоцијата ќе се одржи на
11.11.2016, петок во 12,00 часот
во Друштвото на писателите на Македонија,
Ул. Максим Горки 18,
Скопје

Добредојдовте!

.