Ваш простор - Статистички податоци - Државјанство - Линкови од иселенички организации - Дипломатско конзуларни претставништа

Дипломатско конзуларни преставништа


Амбасада на Република Македонија во Тирана, Република Албанија  >>
Амбасада на Република Македонија во Виена, Австрија   >>
Амбасада на Република Македонија во Камбера, Австралија  >>
Амбасада на Република Македонија во Брисел, Кралство Белгија  >>
Амбасада на Република Македонија во Сараево, Босна и Херцеговина  >>
Амбасада на Република Македонија во Софија, Република Бугарија  >>
Амбасада на Република Македонија во Отава, Канада  >>
Амбасада на Република Македонија во Загреб, Република Хрватска  >>
Амбасада на Република Македонија во Копенхаген, Кралство Данска   >>
Амбасада на Република Македонија во Арапската Република Египет   >>
Амбасада на Република Македонија во Париз, Република Франција  >>
Амбасада на Република Македонија во Берлин, СР Германија  >>
Амбасада на Република Македонија во Берлин, Одделение во Бон, Германија  >>
Канцеларија за врски на Република Македонија во Атина, Република Грција  >>
Амбасада на Република Македонија при Светата Столица (Ватикан) во Рим  >>
Амбасада на Република Македонија во Будимпешта, Република Унгарија  >>
Амбасада на Република Македонија во Рим, Република Италија   >>
Амбасада на Република Македонија во Хаг, Кралство Холандија  >>
Амбасада на Република Македонија во Варшава, Република Полска  >>
Амбасада на Република Македонија во Букурешт, Романија  >>
Амбасада на Република Македонија во Москва, Руска Федерација  >>
Амбасада на Република Македонија во Белград, Србија и Црна Гора  >>
Амбасада на Република Македонија во Љубљана, Република Словенија  >>
Амбасада на Република Македонија во Мадрид, Кралство Шпанија  >>
Амбасада на Република Македонија во Стокхолм, Кралство Шведска  >>
Амбасада на Република Македонија во Берн, Швајцарска Конфедерација  >>
Амбасада на Република Македонија во Анкара, Република Турција  >>
Амбасада на Република Македонија во Киев, Украина  >>
Амбасада на Република Македонија во Лондон, Велика Британија  >>
Амбасада на Република Македонија во Вашингтон, САД  >>
Амбасада на Република Македонија во Доха, Државата Катар  >>
АМБАСАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРАГА, ЧЕШКА РЕПУБЛИКА  >>
АМБАСАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ОСЛО, КРАЛСТВО НОРВЕШКА  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ТОРОНТО, КАНАДА  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ИСТАНБУЛ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ДЕТРОИТ, САД  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ЧИКАГО, САД  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ЊУЈОРК, САД  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО МИНХЕН, СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ВЕНЕЦИЈА, РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА  >>
ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО МЕЛБУРН, ЗАЕДНИЦА НА АВСТРАЛИЈА  >>