Писмата испратете ги по  email       

 

СЕКОЈ ТЕКСТ Е ИСКЛУЧИВО СТАВ НА НЕГОВИОТ АВТОР И ТОЈ НЕ ГО ОДРАЗУВА СТАВОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО, КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЕТА ЗА ОДГОВОРНА ЗА ИЗНЕСЕНИТЕ СТАВОВИ!

 

КУФЕРОТ – НА СЦЕНА НОВА ДРАМА ВО ИЗВЕДБА НА АМТС

 

Вашите информации
Име
Вашата Email
:: Текст ::
Информации каде да се испрати
Име
Email